Assortiment

Lekkere KING Pepermunt met frisse pepermuntsmaak. De pepermuntjes zijn met de grootste zorg en de originele, natuurlijke KING pepermuntolie gemaakt. Heerlijke verfrissing op elk moment van de dag!

KING Chewmints

KING Chewmints zijn suikervrije kauwsnoepjes waar je onbezorgd van kunt genieten!

Verkrijgbaar in 4 verfrissend lekkere smaken; Menthol, Drop, Aardbei en Sweetmint én verpakt in een handige meeneem verpakking voor onderweg of thuis.

1447402914KINGChewmintswebsite.jpg

KING Rollen

KING Pepermunt wordt van oudsher verpakt in rollen, vandaar dat deze verpakkingsvorm niet meer uit het assortiment weg te denken is. De traditionele KING rol bevat 21 lekkere, frisse pepermuntjes en is verkrijgbaar in 3 varianten: KING Pepermunt, KING Extra Strong en KING Vleugje Drop. Al deze drie varianten zijn zowel in een losse rol als in een multipack verkrijgbaar.

1447403165KINGrollenwebsite.jpg

KING Zakken

Naast de vertrouwde, frisse KING pepermuntjes bevat het assortiment ook de lekkere, zachte KING Pepermunt Kussentjes en frisse KING Pepermunt Ballen met een zachte binnenkant. Al deze varianten zijn verkrijgbaar in verschillende grammages, gemakkelijk voor zowel onderweg als thuis. KING houdt je fris op elk moment van de dag!

1447403419KINGzakkenwebsite.jpg

KING Single wrapped

KING Pepermunt is er nu ook per stuk verpakt! Verkrijgbaar in een handige zak van ca. 175 stuks of dozen van maar liefst 500 pepermuntjes. Ideaal voor horeca gelegenheden, zoals hotels en restaurants, om weg te geven bij de balie of als heerlijke verfrissing na de maaltijd!

1447403609KINGsinglewrappedwebsite.jpg

KING Silo

De KING Silo bevat ca. 110 KING mini-rolletjes met de lekkere, frisse KING pepermuntjes. Ideaal als uitdeelverpakking of voor thuis in de snoeppot.

1447403762KINGsilowebsite.jpg