Veel gestelde vragen

Waar staat de naam KING voor?

KING staat voor Kwaliteit In Niets Geëvenaard.

Waar kan ik KING Pepermunt kopen?

KING Pepermunt is onder andere te koop bij supermarkten, drogisterijen, benzinestations, tabakzaken, kiosken, groothandels, school- en sportkantines. Aangezien er veel verschillende soorten en verpakkingsmaten zijn, kan het zijn dat niet alle varianten bij het reguliere verkooppunt aanwezig zijn. Als je dit voor een specifiek product wilt weten, neem dan contact op met onze consumentenservice.

Ik wil graag contact opnemen met KING pepermunt. Hoe kan ik KING bereiken?

Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft kunt u contact opnemen met de consumentenservice. Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar consumentenservice@cloetta.nl

Ik ben overgevoelig voor bepaalde stoffen. Hoe weet ik of ik KING pepermunt wel kan gebruiken?

Indien u een vraag heeft over het assortiment of de productsamenstelling kunt u contact opnemen met de consumentenservice via het volgende emailadres: consumentenservice@cloetta.nl.

Wat is de voedingswaarde van KING producten?

Indien u op zoek bent naar specifieke informatie per product, zoals de voedingswaarden, vragen wij u contact op te nemen met de consumentenservice. Om een gezond gewicht te handhaven adviseert het Voedingscentrum niet te veel en gevarieerd te eten en elke dag voldoende te bewegen (minimaal 30 minuten). Daarbij hoeft het niet per se te gaan om intensieve sportbeoefening: ook activiteiten zoals traplopen, tuinieren, stofzuigen, wandelen en fietsen zijn prima.

Wil KING ons sponsoren?

We bepalen per aanvraag of we kunnen bijdragen en in wat voor vorm we kunnen bijdragen. Stuur gerust een e-mail.

Is het mogelijk een rondleiding te organiseren in een fabriek?

Om een optimale kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, is het helaas niet mogelijk om rondleidingen in onze fabriek te organiseren.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van het product. Wat kan ik nu het beste doen?

Indien een product je niet in goede staat heeft bereikt, stuur dan de verpakking met inhoud, inclusief naam, adres, de aankoopdatum en plaats van aankoop naar: KING, afdeling Consumenten Service, Postbus 1181 4801 BD Breda. Of stuur een mail naar consumentenservice@cloetta.nl.

Contact

Postadres

KING / CLOETTA HOLLAND BV
Postbus 1181
4801 BD Breda, Holland

consumentenservice@cloetta.nl